آدرس: تهران، بزرگراه شهید ستاری شمال، نبش بلوار فردوس شرقی، پلاک ۴۴۰، ساختمان سینا، طبقه ۳
۰۲۱۴۶۱۰۰۹۸۰-۹ info@srpt.ir
۲۰ مهر ۱۳۹۳

به مناسبت فرارسیدن عید ولایت و امامت کارکنان شرکت حمل نقل سینا ریل پارس در مراسمی با اجرای مولودی خوانی و سخنرانی این روز فرخنده را جشن گرفتند.

در ابتدای این مراسم مهندس ساطعی با اشاره به واقعه غدیر خم گفت: روزعید غدیر خم در میان سه عید فطر و قربان و جمعه، مانند درخشندگى ماه در میان ‏ستارگان است. ولایت على همان طریقه و روش صحیح زندگى است كه اگر مردم آن روش را برگزینند، خداوند در روز رستاخیز، از آب گواراى حوض كوثر به دست على علیه السلام ‏سیرابشان مى‏گرداند.

ایشان در ادامه افزود: غدیر، تنها نه به عنوان «روزى تاریخى‏» ، بلكه به عنوان یك‏«عید اسلامى‏» مطرح است. عید بودن آن نیز، مراسم و سنتهاى خاصى‏را مى‏طلبد و نه تنها باید آن را عید دانست، بلكه باید آن را عید گرفت و به شادمانى پرداخت و به عنوان تعظیم شعائر دینى، آن‏را بزرگ داشت و برشكوه آن افزود، تا ارزشهاى نهفته در این روزعظیم، همواره زنده بماند و سیره معصومین(علیهم السلام)احیاگردد.

مدیر عامل شرکت سینا ریل پارس تصریح کرد: غدیر دریایى از معارف است. فقه، فرهنگ، کلام، اخلاق و تفسیر، همه را دارد؛ ولى دریغ که گوهرهایش تا کنون استخراج نشده است، هر چند دستان سخاوتمند امواج غدیر گاه دانه‏هاى گرانبهایى را به ساحل‏نشینانش ارزانى داشته است. هیچ روزى در طول سال، فرخنده ‏تر و مبارك‏ تر از این روز مقدس نزد شیعیان اهل‏ بیت نیست.